Ken je dat gevoel: “een kast vol kleding maar toch niets om aan te doen”. Tenminste dat denk je. Tot Kim bij je langskomt. Kim een leuke, vrolijke en spontane vrouw die je kijk op jezelf en je kledingkast verandert. Zo zijn we samen mijn kledingkast ingedoken en zij heeft mij van alles laten passen. Ook kledingstukken die ik ooit gekocht had, maar nooit aan had gehad omdat ik niet wist hoe ik dat moest combineren, kwamen uit de kast en zij vormde daarmee een super gave combinatie. Een combinatie die ik een week later ineens in de Voque tegenkwam. Hoe gaaf is dat?!! Ben je op zoek naar iemand die je je weer goed laat voelen als je voor je kledingkast staat en je weer zelfverzekerd voor de dag laat komen, dan moet je bij Kimono Stijlcoach zijn!!!

Cindy van Houts

Afgelopen maand met Kim geshopt en wat word je hier blij van! Voor mij was dit mijn eerste ervaring met een personal shopper, maar wat een luxe! Niks zelf hoeven pakken of na te denken, heerlijk! En heel blij met het resultaat, veel kleurrijke items (dat was mijn wens) en kleding die ik zelf niet zou durven kopen/dragen. Ik krijg nog steeds veel complimenten, leuk!

Margot Juray

Kim is met mij een ochtend door mijn kledingkast gegaan. Ik heb een heleboel kleding, maar van een aantal stukken wist ik niet goed hoe deze te combineren. Dus daar kon ik de hulp van Kim goed gebruiken! Omdat ik deze kledingstukken niet wist te combineren, droeg ik ze ook nooit. En dat is zonde, want het zijn leuke items. Kim kwam met goede tips voor het samenstellen van deze stukken met andere kleding uit mijn kast. Daarnaast gaf ze tips over wat ik extra kan aanschaffen om er weer andere sets van te maken. Na deze ochtend had ik een hoop inspiratie voor aantal leuke combinaties. Het heeft ervoor gezorgd dat ik ze nu ook draag.

Het is erg fijn dat Kim rekening houdt met de stijl die bij je past. Ze probeert je geen nieuwe stijl aan te meten, maar zorgt met haar advies er wel voor dat je kleding op een andere manier kunt en gaat dragen. Een goede tip van haar vond ik bijvoorbeeld om shirts en bloesjes wat vaker in de broek te dragen. Nooit bij stilgestaan, maar het staat een stuk vlotter en het geeft een outfit weer een nieuwe look.

Al met al ben ik heel blij met het advies van Kim en kan ik het zeker aanraden om ook eens met haar te gaan shoppen of door je kast te gaan. Het heeft mij in ieder geval geïnspireerd!

Ineke ten Cate

Vandaag met Kimono Stijlcoach door m’n kledingkast gegaan om te kijken wat weg kan, hoe nieuwe combinaties te maken en wat nou echt goed staat en wat eigenlijk net niet. Heel fijn om alles door je handen te laten gaan en met nieuwe ogen naar je garderobe te kijken. Super blij met je adviezen Kim!!

Marlies van Dolderen

Een kast vol en toch geen idee wat je moet aantrekken? Dat overkomt mij eerlijk gezegd met grote regelmaat. Op zoek naar een perfecte outfit is de makkelijkste weg om weer wat nieuws te kopen. Want druk en een presentatie voor de boeg waar je je van je beste kant wilt laten zien. Maar dat is niet zo duurzaam. En natuurlijk de vraag wat doe je met al die vorige ‘perfecte’ outfits. Tijd om geen geld uit te geven aan een rondje winkelen, maar om met Kim van Kimono aan de slag te gaan. Wat ligt en hangt er nu eigenlijk allemaal in mijn kast en wat past daarvan op welke manier bij mijn stijl en lijf van vandaag? En eigenlijk nog belangrijker, hoe kan ik iedere dag in een top outfit de deur uit. Want eerlijk is eerlijk in kleding die echt bij mij past, voel ik mij veel lekkerder.

Een hele dag zijn we aan de slag gegaan en wat een big surprise aan het einde van de dag had ik, naast mijn 5 favoriete outfits van dit moment, er wel 25 nieuwe outfits bij, allemaal top en gewoon op basis van wat in mijn eigen kast hing. Ook heb ik alles weggedaan wat geen topper meer was. Het resultaat: een opgeruimde en perfect ingerichte kledingkast, heel veel ideeën voor setjes (ook in foto’s).

De dag starten is nu heerlijk, even door mijn eigen ideeënboek heen en kiezen wat bij de dag past. Van elke nieuwe combi die ik maak uit mijn eigen kast maak ik een selfie en die voeg ik toe aan mijn eigen ‘look book’.

Ik zag er vooraf best tegenop om de hele dag in mijn ondergoed te staan en mijn kast leeg te passen. De inhoud van je kast en de precieze vormen van je lichaam zijn toch heel persoonlijk. Kim haalt dat ongemak meteen weg en zorgt de hele dag door voor een relaxte sfeer. Ze ziet allerlei mogelijkheden en heeft een goed oog voor welke kledingstukken je sterke punten omhooghalen. Kledingstukken die je niet meer zo leuk vond zijn soms op een simpele manier weer een echte topper. Ik geloof dat wel vier kledingstukken beter bij mij paste als we ze omdraaide. Dan werd het wat minder gesloten of wat minder bloot en paste het beter.

De dag na de sessie had ik een feestje waar ik in een nieuwe combi van ‘oude kleding’ naar toe ging, dat leverde meteen superveel complimenten op. De broek en schoenen heb ik denk ik al vijf jaar, de top een jaar of twee. Hoe leuk is dat. En het bewijs dat je meer in je kast hebt dan je denkt. Kim dank je wel voor de inspirerende dag.

Jonneke Stans