Hi, ik ben Kim!

En ik heb een missie! Daarover zo meer.

Maar eerst naar het begin: ik heb 21 jaar als event manager in de corporate business gewerkt en dat was heel lang fantastisch, leerzaam and all that, maar op een gegeven moment was het klaar.
Ik werd geleefd.
Ik deed wat er verwacht werd.
Alle ballen in de lucht.
Een tijd lang was dat prima.
Maar ik was niet meer blij.
Ik was mezelf kwijt.

Dus ik nam een break. Ingetuned en gevoeld op waar ik echt van aan ga:

Stijl. Kleding.

Aangemeld voor een opleiding stijlcoach: meteen het gevoel van DIT BEN IK! Ongelooflijk gemotiveerd, veel geleerd, en tegelijkertijd voelde ik direct: IK GA DIT ANDERS DOEN! Leuk hoor, al die regels, als kader of houvast, maar het gaat natuurlijk om JOU! Van welke outfit en stijl ga jij aan, wat past bij jou? Daar ga ik graag samen met jou naar op zoek. ❤️

Kleding. Stijl.

Mijn kleding en stijl die heb en had ik altijd op orde, ook in mindere tijden! Want ik word blij van – en voel me goed – in een mooie outfit, het geeft me direct het gevoel van: we gaan ervoor, deze dag ga ik rocken, let’s go!! Dat topgevoel, de kickstart van je dag, iedere ochtend, al voordat je aan het ontbijt verschijnt, dat wil toch iedereen? Maar ik zag (en zie) dat bij veel vrouwen wel misgaan. Zo zonde, want niet nodig. Het triggerde mij: hier moet ik iets mee, hier wil ik iets mee!

Dus die missie: Ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen aan dat ‘kickstart je dag’ gevoel door advies te geven over kleding en stijl om te komen tot de perfecte garderobe met een outfit voor iedere dag. Een kledingkast vol eigen stijl, oneindig veel setjes en dus een kickass start van iedere dag! Jij voelt je weer de beste versie van jezelf!

Wat je bij mij kunt verwachten is een mening, cut to the chase, geen gemuts, ik houd van aanpakken. Je krijgt wat je wilt als je met mij aan de slag gaat. Niet l*llen maar poetsen! Ik voel me geen standaard stijlcoach. Ik hou van net ff anders, echt je eigen stijl, uit je comfort zone, maar wel zodat jij je daar lekker bij voelt! We kijken wat bij JOU past. Ik laat zien wat er anders kan. Beter kan. Zodat het meer JIJ is dan wat je al deed.

Want “als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg”
~ Einstein
.

Contact

Wat nog meer over mij:

 • Ik hou van reizen, andere continenten, kimono past daarom ook mooi in dat rijtje.
 • Tot een paar jaar geleden, droeg ik nooit sneakers, UNBELIEVABLE love it!
 • Ik ben zo iemand die de muziek zachter zet als ik moet inparkeren.
 • Ik draag zelf graag zwart, altijd gedaan, hou ervan, vind het classy, mooi, krachtig. en elegant, en voel me er helemaal KIM in!
 • Koken…. Al die pannen op het vuur, I’m losing it.
 • Hellooooo perfectionism is my middle name. Vermoeiend soms, maar wel heel fijn bij wat ik doe en voor anderen.
 • Maak me wakker voor sushi of frietjes, I love it!
 • Gezelligheid – borrels, etentjes of een terrasje, I’m your girl.
 • Getrouwd met Keesjan!! Had nooit gedacht dat ik moeder zou worden, laat staan van 3 mannetjes, but I enjoy any minute of it.
 • Ga niet in mijn buurt zitten friemelen of onnodige geluidjes maken, word ik GEK van.
 • Eerlijk, soms pittig maar ook heel gevoelig.
 • Maar met mij nooit saai, hoor ik ook weleens. :D
Contact

Volg mij op social media!

Volg mij op social media!